Welkom op de website van Bed & Breakfast De Lariks in Usselo, nabij Enschede.


Wij verwennen onze gasten met een overnachting in Usselo (5km van Enschede). Natuurlijk hoort hier een bijzonder lekker ontbijtje met verse eitjes van eigen kip, honing uit eigen tuin, warme broodjes, vruchtensap, fruit, koffie & thee bij. Een lunchpakket kunnen wij ook voor u klaarmaken.

Dit maakt ons huis aan de Broekmaatweg een geschikte B&B lokatie. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers (1x tweepersoonsbed en 1x eenpersoonsbed) en een prachtig moderne badkamer beschikbaar. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Er staan Rituals badproducten voor u klaar. Er is een föhn aanwezig, u kunt gebruik maken van badjassen en er liggen heerlijke handdoeken. De tweepersoonskamer is voorzien van een dakterras waar je lekker kunt zitten en over de landerijen en onze vijver uitkijkt.

Bij B&B de Lariks kan je draadloos internetten en op beide kamers is een TV aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van koffie en thee. 

Ook de omgeving biedt vele mogelijkheden. Misschien heeft u zin om een klein of juist een flink eind te wandelen in de fraaie natuur rondom Usselo, Boekelo en Enschede. 
Onder “Twente verkennen” vindt u nog vele andere redenen om juist bij ons te komen overnachten.
Wij kunnen u bij de keuze van allerlei activiteiten en het maken van afspraken behulpzaam zijn.

Voor uw diner kunt u, afhankelijk van uw smaak en uw budget, in de omgeving bij verschillende restaurants terecht :

 Restaurant Hanninkshof in Usselo, 500 mtr. van ons huis.
• 
Restaurant Texas Ribhouse in Boekelo, 1 km. van ons huis.
• 
Café restaurant de Buren in Boekelo, net over het spoor, 1,5 km. van ons huis.
• 
Restaurant “Fleur de Sel” in Boekelo, 1,5 km. van ons huis.